Panther De Ville

Egy igazi különlegesség! Lenyűgöző megjelenés. 2011-ben, az I. Nemzetközi Oldtimer Fesztiválon a szakmai zsűri a “legszebb angol autó” díját adományozta.

A látogatók szavazatai pedig a “legszebb autó”-nak szavazták. Mindössze 59 példányt készítettek ebből a típusból. Tulajdonosai között több közismert személyiséget is találunk: Elton John, Kenny Rogers, Rock Hudson, Oliver Reed, Johnny Holiday, a szaudi herceg.

A 101 és 102 kiskutya c. filmben a Glenn Close által megszemélyesített Szörnyella De Frásznak (Cruella De Ville) egy átalakított, 2 ajtós, Panther De Ville volt az autója.

Az egyik legfeltűnőbb esküvői autó. Hátul is bőséges lábtérrel rendelkezik, tehát nem kell cipőkanál a ki- és beszálláshoz. Klimatizált utastér. Hátsó ülésről vezérelhető zenelejátszó. Hozd magaddal kedvenc zenéidet pendrive-on!

Az eddigi tapasztalatok szerint a virágosok (mivel nem látták az autót) túl kicsi autódíszt készítettek. Ez nem csoda, hiszen egyetlen virágkötő sem kalkulál 2,5 m-es motorháztetővel.

Egy ilyen esküvői autóval megjelenni a nagy napon, biztos, hogy emlékezetes marad nemcsak a násznépnek, de még a meg nem született gyerekeknek, unokáknak is! A fotósoknak videósoknak is hálás téma és háttér egy ilyen esküvői autó. Többször volt olyan pár, aki az esküvő utáni csoportképet az autóval mellé szervezték.

Éppen ezért a kocsihoz rendelhető 35 szál rózsából + kiegészítő virágokból készült autódísz. Ennek 5.000 Ft/alkalom az ára.

Telephely: Budaörs – Biatorbágy
Bérleti díj: 25.000 Ft/óra
50 km felett: 250 Ft/km

Egyéb rendezvényekre kérj egyedi ajánlatot!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Google+
Youtube
Instagram