Panther De Ville

Egy igazi különlegesség! Lenyűgöző megjelenés. 2011-ben, az I. Nemzetközi Oldtimer Fesztiválon a szakmai zsűri a “legszebb angol autó” díját adományozta.

A látogatók szavazatai pedig a “legszebb autó”-nak szavazták. Mindössze 59 példányt készítettek ebből a típusból. Tulajdonosai között több közismert személyiséget is találunk: Elton John, Kenny Rogers, Rock Hudson, Oliver Reed, Johnny Holiday, a szaudi herceg.

A 101 és 102 kiskutya c. filmben a Glenn Close által megszemélyesített Szörnyella De Frásznak (Cruella De Ville) egy átalakított, 2 ajtós, Panther De Ville volt az autója.

Az egyik legfeltűnőbb esküvői autó. Hátul is bőséges lábtérrel rendelkezik, tehát nem kell cipőkanál a ki- és beszálláshoz. Klimatizált utastér. Hátsó ülésről vezérelhető zenelejátszó. Hozd magaddal kedvenc zenéidet pendrive-on!

Az eddigi tapasztalatok szerint a virágosok (mivel nem látták az autót) túl kicsi autódíszt készítettek. Ez nem csoda, hiszen egyetlen virágkötő sem kalkulál 2,5 m-es motorháztetővel.

Egy ilyen esküvői autóval megjelenni a nagy napon, biztos, hogy emlékezetes marad nemcsak a násznépnek, de még a meg nem született gyerekeknek, unokáknak is! A fotósoknak videósoknak is hálás téma és háttér egy ilyen esküvői autó. Többször volt olyan pár, aki az esküvő utáni csoportképhez az autót is kérték!

Ehhez az esküvői autóhoz rendelhető, 35 szál rózsából + kiegészítő virágokból készült autódísz. Ennek 5.000 Ft/alkalom az ára.

Telephely: Budaörs – Biatorbágy
Bérleti díj: 45.000 Ft/óra
10 km felett: 500 Ft/km

Egyéb rendezvényekre kérj egyedi ajánlatot!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Youtube
Instagram