Bérlési feltételek

Itt fontos információkat olvashatsz szolgáltatásunkról
Kérlek olvasd végig

Kizárólag írásbeli megrendelést tudunk elfogadni interneten vagy személyesen. A bérléssel kapcsolatos bármilyen változást írásban kérjük. 

 

A megrendelés akkor elfogadott, ha azt aláírva a megrendelőnek visszajuttatjuk.

 

 A dátumváltozást (lemondást leszámítva) a bérlésben beálló bármiféle változást a bérlés kezdetét 30 nappal megelőzően áll módunkban térítésmentesen elfogadni, változás esetén a teljesítést csak korlátozottan tudjuk garantálni (pl. másik autó).

 

 A fizetés két részletben történik. A megrendeléskor a teljes bérleti díj minimum 20%-nak megfelelő foglalót kell átutalni vagy készpénzben megfizetni.

 

 A fennmaradó bérleti díj megfizetése a szolgáltatás megkezdésekor készpénzben, a helyszínen történik.

 

 Megrendelő tudomásul veszi, hogy az igényelt bérlési szolgáltatás megkezdése előtt legalább 2 nappal a foglalót  megfizeti. Megrendelő csak a foglaló megfizetése, valamint az írásos visszaigazolás révén válik jogosulttá a gépkocsi bérlésére.

 

 A megrendelés lemondása esetén a foglaló vissza nem térítendő.

 

 Sürgős szükség esetén (a megrendelt autó műszaki hibás, törött; extrém időjárási körülmények: hó, árvíz stb.) 72 órával a szolgáltatást megelőzően a megrendelést írásban mindenféle jogkövetkezmény nélkül jogomban áll lemondani, ebben az esetben a foglaló előlegnek tekintendő és visszajár megrendelőnek.

 

 A feltüntetett bérleti díjak, min. 3 órás bérlésre vonatkoznak. Ennél rövidebb igény esetén egyedi ajánlatot adunk.

 

 Esküvőtől eltérő (városnézés, kirándulás, rendezvényen való megjelenés, szalagavató, ballagás, leány/legény búcsú stb.) esetén kérjen árajánlatot az “Árajánlat kérése” menüpontban.

 

 Áraink nem tartalmazzák az ÁFA összegét, az esetlegesen felmerülő autópálya-, parkolási- és belépő díjakat, valamint vidéki és/vagy többnapos igénybevétel esetén a sofőr szállásköltségét, ellátását.

 

 ÁFA-s számla igényét, kérjük, hogy előre jelezze!

 

 Minden megkezdett ¼ óra egy teljes ¼ órának számít.

 

 A bérlő elfogadja, hogy a bérelt jármű veterán korú, így annak ellenére, hogy rendszeresen szervizelt és karbantartott, előfordulhatnak váratlan meghibásodások, melyekért cégünk felelősséget nem vállal, kártérítéssel cégünk nem tartozik a megrendelőnek.

Műszaki hiba esetén stratégiai partnereimtől csereautót biztosítok, de nem áll módomban garantálni akár a teljes, akár a részleges hasonlóságot.

 

 A gépkocsikban tilos a dohányzás!

 

 Ha az igénybevétel időtartama alatt a gépjárműben olyan kár keletkezik, amelyet a szolgáltatást igénylő személy és/vagy meghívott vendég okozott, a felmerülő költségek megrendelőt terhelik, melyet 24 órán belül köteles megtéríteni.

 

Az autók bérlése esküvőre min. 3 óra. Minden további megkezdett ¼ óra egész ¼ órának számít.

 

 Az alapár (3 óra) max. 10 km megtett km-re értendő, további km. díj 400-500,- Ft/km (típustól függően).

 

 A bérlési idő a kiálláskor (az igényelt időpontban és helyszínen) kezdődik és akkor végződik, mikor megrendelő már nem tart további igényt a kocsira és a bérleti díjat megfizette.

 

 A megtett távolság a telephelytől kiindulva az oda való visszaérkezésig tart.

 

 A gépkocsivezető belátása szerint megtagadhatja a súlyosan rongált, a sáros, a földes utakra való behajtást. A jármű közlekedésére a KRESZ szabályai érvényesek és betartandóak.

 

Bérlő tudomásul veszi, hogy az eseményen fényképfelvételek készülhetnek, melyet a szolgáltató korlátlanul használhat marketing céllal. Amennyiben bérlő ehhez nem járul hozzá, kérem, előre jelezze!

 

Előre nem látható (baleset, műszaki hiba, defekt, betegség, az autó időközbeni eladása) vis major esetén lehetőség szerint csere autót biztosítunk, de nem tudjuk garantálni a hasonlóságot és ugyanazt az árat. Amennyiben az előre nem látható esemény (baleset, defekt, műszaki hiba) a kiállási helyre való úton vagy szolgáltatás közben történik, a foglaló előlegnek tekintendő és visszafizetésre kerül a megrendelőnek.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Youtube
Instagram